Nieuws

UniPartners gaat verhuizen

01 december 2017

De laatste jaren kende de UniPartners Group een sterke groei. UniPartners Consultancy telt ondertussen 160 medewerkers. Een toename in consultants die voor onze klanten projecten uitvoeren, alsook in extra medewerkers die onze dienstverlening ondersteunen. Met de overname van Raposa en Proob eind vorig jaar, vervoegden ook deze teams de UniPartners Group. Zo bieden we naast de detachering diensten van UniPartners Consultancy met RACS voortaan ook een financieel management oplossing voor bedrijven aan.

"We zochten al een tijdje naar een grotere kantoorruimte in de buurt", licht Walter Van den Eynde toe, CEO van de UniPartners Group. "De ligging was een belangrijke voorwaarde, zodat een makkelijke bereikbaarheid kan gegarandeerd blijven. Bovendien moest het gebouw voldoende ruimte bieden voor onze verdere groei-ambitie. We zochten vooral ook naar een gebouw in lijn met wie we zijn en onze aanpak: een bedrijf waar mensen zich 'thuis' voelen. Waar samenhorigheid en ontspanning naast inspanning gestimuleerd worden. Waar er ruimte is voor vele opleidingen en events. En waar medewerkers, klanten en andere bezoekers met een lekkere koffie warm onthaald kunnen worden."

Dit mooie gerestaureerde herenhuis van 1885 met prachtige tuin, gelegen in de Kardinaal Cardijnstraat in Terhagen (Rumst), voldoet aan al onze voorwaarden.

In de lente van 2018 verwelkomen we u graag in ons nieuw kantoor.

Nieuws Volg de ontwikkelingen in het veld op de voet

30 maart 2019

Personeelsfeest UniPartners Group

Samen zetten we de dans in!

Lees het artikel

28 juni 2018

UniPartners in beeld

Dat UniPartners Uniek is in zijn soort is duidelijk. We lieten onze medewerkers aan het woord in deze blik achter de schermen van UniPartners.

Lees het artikel

02 mei 2018

UniPartners is verhuisd naar Rumst.

Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor in de Kardinaal Cardijnstraat in Terhagen (Rumst)

Lees het artikel
Alle artikelen

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws