SENIOR ACCOUNTANT Op zoek naar een uitdaging als Finance Consultant met een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, technologieën en mensen leidt? Waarbij bovendien jouw eigen ambities centraal staan? UniPartners toont dat consultancy anders kan: je kiest zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in jouw loopbaan zijn, je krijgt talloze opleidingsmogelijkheden, een persoonlijk opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuw je jouw carrière verder in de richting die je zelf wil! We realiseren dit door uitsluitend in onderaanneming samen te werken met consultancy organisaties. Hierdoor hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Op deze manier groeien we sinds 1999, waarbij we duurzame relaties opbouwen door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak naar voren te schuiven.
Jouw functie? Als Senior Accountant werk je tijdelijk operationeel mee bij de klant, in projecten met een gemiddelde duur van 3 tot 10 maanden. Jouw opdracht varieert van werken in teamverband in grote omgevingen tot heel zelfstandig werken in kleinere KMO’s. Je staat in voor boekhouding A-Y tot A-Z, waarbij volgende zaken aan bod kunnen komen:
  • Zelfstandige uitvoering van de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen.
  • Opmaak van belastings- en BTW aangiftes.
  • Opvolging AP / AR / GL.
  • Inboeken bankstatements.
Hierbij draag je steeds proactief bij aan de efficiënte verwerking en de optimalisering van de processen. Tijdens de projecten bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, in combinatie met jouw persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega's.
Wat verwachten we van jou?
  • Vloeiende kennis Nederlands, Frans en/of Engels
  • Je werkt vlot met SAP of gelijkaardige ERP systemen
  • Je bent zeer vertrouwd met BE GAAP, eventuele kennis van IFRS en/of US GAAP is een plus
  • Je bent communicatief, klantgericht en werkt integer
  • Je stelt je flexibel op aangaande werkuren en verplaatsingen
Voor wat hoort wat! We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een wagen, heel wat voordelen, een permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om op projectbasis bij verschillende klanten aan de slag te gaan.
Interesse? Stuur jouw cv naar jobs@unipartners.be en we contacteren je zo snel mogelijk voor een eerste kennismaking. We horen graag wat jouw verwachtingen en ambities zijn!
UniPartners
Antwerpen
Kardinaal Cardijnstraat 7
2840 Terhagen (Rumst)
T: +32 (0)3 202 43 10
E: info@unipartners.be
UniPartners
Limburg
Kroonwinningstraat 57
3500 Hasselt
T: +32 (0)3 202 43 10
E: info@unipartners.be
UniPartners
Oost-Vlaanderen
Dendermondesteenweg 339
9070 Destelbergen
T: +32 (0)3 202 43 10
E: info@unipartners.be
UniPartners
Brussel
Groendallaan 73
1800 Vilvoorde
T: +32 (0)3 202 43 10
E: info@unipartners.be