UniPartners

Een job bij UniPartners

Ben of ken jij onze nieuwe collega? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. We zoeken iemand om ons geweldig team te versterken. Wil je weten wat onze functies precies inhouden? We leggen het graag voor je uit.

UniPartners

Werken bij UniPartners

UniPartners is specialist binnen IT & Finance Consultancy. Daarbij tonen we dat Consultancy anders kan. Onze consultants kiezen zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in hun loopbaan zijn, ze krijgen talloze opleidingsmogelijkheden, een persoonlijk opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuwen ze hun carrière verder in de richting die ze zelf willen.

Onze collega's zijn dagelijks in de weer om nieuw talent te zoeken. De focus ligt daarbij niet alleen op het rekruteren maar ook het begeleiden van IT en finance profielen. Er is ruimte voor zo veel meer: employer branding, interne communicatie, beheer van sociale media, coaching van consultants, strategische planning, ... Jouw interesses vullen dit verder aan!

2022-01-27 Kardinaal Cardijnstraat 7 Terhagen Antwerpen 2840 België UniPartners https://consultancy.unipartners.be https://consultancy.unipartners.be/themes/custom/unipartners/img/UP-element.png

UniPartners profiel

Recruiter

Jouw functie?

Als Recruiter bij UniPartners zoek je actief mee naar nieuwe consultants via diverse rekruteringskanalen en sociale media, waarbij je jouw eigen netwerk uitbouwt en onderhoudt. Je screent de gevonden kandidaten zowel telefonisch als in een verkennend gesprek. Verder beheer je de vacatures op verschillende kanalen en neem je deel aan jobbeurzen, jobdays, jobdate,….

Hierbij denk je actief mee na over de interne processen en hoe deze strategisch te optimaliseren.

Je wordt ook verantwoordelijk voor de opvolging van enkele consultants. Je bent hun vaste aanspreekpunt, ondersteunt & coacht hen en voert functioneringsgesprekken. Ook de administratieve verwerking van dit alles is jouw verantwoordelijkheid.

Stap per stap breid je jouw ervaring en skills uit, afhankelijk van de focus die jij in jouw takenpakket wenst. We leggen je geen traject op, maar bieden je alle ondersteuning om jouw doelen en ambities te bereiken!

Bij UniPartners staat de mens centraal en als recruiter ga je zelf op zoek naar de mensen die deel gaan uitmaken van UniPartners. We hebben steeds nieuwe projecten die binnen komen. Dat heeft als voordeel dat je de mensen kan aannemen op basis van wie ze zijn en welke skills ze hebben, maar vooral op het idee van waar zij naartoe willen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een Master diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Je bouwt mee aan ons sterk team en weet ook zelfstandig jouw mannetje/vrouwtje te staan
 • Je bent communicatief en plichtsbewust
 • Je hebt interesse in/affiniteit met IT en Finance
 • Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een sterke plus

Jobgerelateerde competenties

 • Het administratieve personeelsbeheer nauwkeurig opvolgen: Werving (cv's sorteren, tijdig antwoorden op kandidaturen, ...)
 • Nieuwe werknemers verwelkomen en hun integratie bevorderen

Persoonsgebonden competenties

 • Je kan jezelf snel  aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
 • Je bent sterk in contacten leggen
 • Je kan goed samenwerken in een hecht team
 • Je bent een kei in plannen en ordenen
 • Je bent resultaatgericht

Ook werken bij UniPartners?

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur inclusief wagen, heel wat voordelen, permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om bij verschillende klanten aan de slag te gaan.

Slechts één bestand.
500 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.