2024-06-19 Kardinaal Cardijnstraat 7 Terhagen Antwerpen 2840 België UniPartners https://consultancy.unipartners.be https://consultancy.unipartners.be/themes/custom/unipartners/img/UP-element.png
Finance profielen

GL Accountant

Jouw functie?

 • Als financiële professional ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig  en correct beheren van de volledige boekhouding.
 • Je voert zelfstandig de maandelijkse, kwartaal- en jaarlijkse afsluitingen uit. Je zorgt er dus voor dat alle cijfers perfect op elkaar zijn afgestemd.
 • Jij bent degene die de afschrijvingen boekt en de btw-aangiftes met gemak opstelt.
 • Het aanleggen van provisies is voor jou een tweede natuur.
 • Als balanscontroleur ben je verantwoordelijk voor het grondig inspecteren van balansrekeningen en het zorgen voor nauwkeurige intercompany reconciliaties. Je speurt zodoende naar afwijkingen en lost deze snel op.
 • Jij bent dé persoon die de afschrijvingstabellen en investeringen op de voet volgt.
Wim Van Dooren UniPartners Page element

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minstens drie jaar relevante werkervaring achter de rug binnen A-Y of A-Z Accounting.
 • Je kan goed overweg met zowel SAP als andere vergelijkbare systemen.
 • Je bent een meertalige communicator met een vlotte beheersing van het Nederlands, en je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels en/of het Frans.
 • Jij bent als een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan veranderende omstandigheden en nieuwe omgevingen. Zo kan je makkelijk schakelen tussen verschillende taken en projecten.
 • Daarnaast bevat je de nodige portie flexibiliteit qua mobiliteit en werkuren.
 • Met jouw communicatieve vaardigheden weet je alle neuzen naar dezelfde richting te krijgen.
 • Je bent gedreven en hanteert steeds een klantgerichte aanpak.
Als consultant is het soms moeilijk verbonden te blijven met het bedrijf waarvoor je werkt, net omdat je full time op project zit. De talrijke evenementen die UniPartners organiseert en de functioneringsgesprekken zijn belangrijke bindmiddelen.
consultant-7

UNIPARTNERS

Werken aan jouw carrière

UniPartners toont dat consultancy anders kan: je kiest zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in jouw loopbaan zijn, je krijgt talloze groepsopleidingen, een individueel opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuw je jouw carrière verder in de richting die je zelf wil!

We realiseren dit door uitsluitend in onderaanneming samen te werken met consultancy organisaties. Hierdoor hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Op deze manier groeien we sinds 1999, waarbij we duurzame relaties opbouwen door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak naar voren te schuiven.

Ook werken bij UniPartners?

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met heel wat voordelen, een permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om bij verschillende klanten aan de slag te gaan.

Persoonlijke opvolging en begeleiding

Kiezen voor UniPartners is kiezen voor een stabiele en toekomstgerichte groep die menselijkheid centraal zet. Je staat regelmatig in contact met jouw contactpersoon bij UniPartners. Hij of zij zal je begeleiden en helpen bij al je vragen, opmerkingen of suggesties.

Mobiliteit

Een bedrijfswagen met tankkaart of een kilometervergoeding

Groepsverzekering

Je aansluiting bij een groepsverzekering met aanvullend pensioen, invaliditeitsuitkering en overlijdensverzekering wordt volledig door UniPartners betaald zonder eigen bijdrage.

Dagvergoeding

Als consultant krijg je een dagvergoeding per gepresteerde werkdag.

Opleidingsmogelijkheden

Dankzij onze Competence Centers leer je continu bij. Je volgt opleidingen in specifieke domeinen binnen IT en Finance en bent verzekerd van goede begeleiding. Bovendien ontvang je jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget ter waarde van €2500. Dit budget kan je in samenspraak met je coach spenderen aan extra opleidingen, congressen, avondschool of de aankoop van vakliteratuur.

Cafetariaplan

Een uitgebreid cafetariaplan waarin je onder andere kan kiezen tussen tandzorg, ambulante zorgen en hospitalisatie van familieleden, individueel pensioensparen of een wachtverzekering, maar ook hardware of een fiets.

Benefits@Work

Als UniPartner geniet je hierdoor van voordelige aanbiedingen bij gerenommeerde merken en pretparken.

Ecocheques

Je ontvangt jaarlijks ecocheques ter waarde van €250 netto. Daarmee kan je in heel wat winkels terecht.

Koopkrachtpremie

Elk jaar krijg je als UniPartner een premie waarvan het nettobedrag in je groepsverzekering wordt gestort.

Inspraak bij projectkeuze

Je krijgt inspraak bij de keuze in projecten. Zo ga je elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag en zet je je altijd 100% in. We zorgen er steeds voor dat de projecten waaraan je werkt aansluiten bij je interesses en ambities. Je beslist zelf mee over je carrièrepad en krijgt projecten die je helpen groeien in de richting die jij zelf wil.

Teamevenementen

Je geniet mee van veel leuke evenementen (drinks, teambuildings, personeelsfeest en nog veel meer). Je krijgt zelfs de kans om deel te nemen aan onze supertoffe groepsreis naar Lapland in 2024!

Aanbrengpremie

Bij UniPartners kunnen we steeds extra talent gebruiken. Ken je iemand met het IT of Finance profiel dat wij zoeken? Als die kennis van jou een match blijkt te zijn, krijg je als ambassadeur een mooie premie. Voor het aanbrengen van een junior profiel krijg je €2000 bruto en voor een senior profiel (minstens 3 jaar ervaring) krijg je €4000. Een eerste schijf wordt betaald 1 maand na indiensttreding van de nieuwe medewerker. De volgende schijf na 6 maanden.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.
Je kan ons ook bereiken via
info@unipartners.be
Yoni Daniels HR Officer +32 3 202 43 36
Sara Van Obbergen Senior Talent Acquisition Specialist +32 3 202 43 18