FREELANCE

Freelance met expertise en ervaring in IT

We werken niet alleen met vaste consultants, maar ook met straffe en ervaren freelancers uit verschillende vakgebieden. Dankzij dit netwerk bieden we sterke service in specifieke IT-domeinen. Deins jij niet terug voor uitdagende en gevarieerde projecten? Dan komen we graag met jou in contact.

Yoni Daniels - HR Officer UniPartners Page element

SAMENWERKING MET UNIPARTNERS

Excelleer bij toonaangevende bedrijven

Ben jij een gedreven freelancer met de nodige expertise en ervaring op zak? Dan besteed jij je tijd waarschijnlijk liever aan het uitoefenen van je vak, dan aan het zoeken naar nieuwe klanten en opdrachten. Goed nieuws: UniPartners doet dat voor jou, zodat jij je kan richten op je persoonlijke groei en je projecten.

Als je kiest voor een samenwerking met UniPartners krijg je de kans om aan uiteenlopende en toffe projecten te werken, verspreid over heel Vlaanderen. Je kan rekenen op een marktconforme dagverloning en tijdige uitbetaling. Bovendien bieden we je de kans om je carrière een boost te geven, doordat je gebruik kan maken van ons opleidingscentrum: de UniPartners Academy.

Wij bieden onze freelancers de kans om te groeien

We geloven in jou en je talent, maar doordat je deel kan nemen aan onze trainingen ga je pas écht uitblinken op het terrein.

UniPartners Rocket Red SVG

Individuele groei

Bij UniPartners benutten we jouw individuele talent optimaal. Je krijgt inspraak bij de keuze in projecten en geeft je carrière mee vorm. Zo ga je elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag en kun jij je altijd 100% inzetten.

UniPartners Support Red SVG

Permanente ondersteuning

Dankzij onze competence centers leer je continu bij. Je volgt opleidingen in specifieke domeinen binnen IT en Finance en bent verzekerd van goede begeleiding. We investeren dus sterk in je vorming en toekomst. Waarom we dat doen? Omdat we jouw talent optimaal willen laten groeien en je passie voor het vak vurig brandend willen houden.

UniPartners Target Red SVG

Focus op resultaat

Als consultant bij UniPartners kies je resoluut voor een doordachte en resultaatgerichte aanpak. Je expertise en de kwaliteit van je werk is een absolute meerwaarde voor elke organisatie. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk ons groeipad

Mensen

Maak kennis met onze HR Officers

Ben jij de verpersoonlijking van expertise, gedrevenheid en ervaring ? Dan maken we dolgraag kennis met jou. Overtuig onze HR Officers van je talent en je zal binnen de kortste keren aan boeiende projecten starten !

Yoni Daniels
Yoni Daniels HR Officer +32 3 202 43 36
Sara Van Obbergen Senior Talent Acquisition Specialist +32 3 202 43 18

Stuur je CV

Ben jij op zoek naar interessante en uitdagende opdrachten in IT? UniPartners laat jou excelleren op projecten voor toonaangevende bedrijven, die perfect in jouw straatje passen. Twijfel niet langer en stuur ons je CV.

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.