Freelance

Freelance met expertise en ervaring in IT

We werken niet alleen met vaste consultants, maar ook met straffe en ervaren freelancers uit verschillende vakgebieden. Dankzij dit netwerk bieden we sterke service in specifieke IT-domeinen. Deins jij niet terug voor uitdagende en gevarieerde projecten? Dan komen we graag met jou in contact.

Neem contact op

Samenwerking met UniPartners

Excelleer bij toonaangevende bedrijven

Ben jij een gedreven freelancer met de nodige expertise en ervaring op zak? Dan besteed jij je tijd waarschijnlijk liever aan het uitoefenen van je vak, dan aan het zoeken naar nieuwe klanten en opdrachten. Goed nieuws: UniPartners doet dat voor jou, zodat jij je kan richten op je persoonlijke groei en je projecten.

Als je kiest voor een samenwerking met UniPartners krijg je de kans om aan uiteenlopende en toffe projecten te werken, verspreid over heel Vlaanderen. Je kan rekenen op een marktconforme dagverloning en tijdige uitbetaling. Bovendien bieden we je de kans om je carrière een boost te geven, doordat je gebruik kan maken van ons opleidingscentrum: de UniPartners Academy.

Wij bieden onze freelancers de kans om te groeien

We geloven in jou en je talent, maar doordat je deel kan nemen aan onze trainingen ga je pas écht uitblinken op het terrein.

Individuele groei

Bij UniPartners benutten we jouw individuele talent optimaal. Op basis van jouw expertise en ambitie stellen we opdrachten aan je voor. Zo ga je elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag en kun jij je altijd 100% inzetten.

Permanente ondersteuning

Als expert in de IT vind je het belangrijk om je kennis te verruimen met behulp van de nieuwste trends en tools. Via onze UniPartners Academy bieden we je tal van opleidingsmogelijkheden aan. Zo stimuleren we je groei en je verdere carrière.

Focus op resultaat

Als freelancer bij UniPartners kies je resoluut voor een doordachte en resultaatgerichte aanpak. Je expertise en de kwaliteit van je werk is een absolute meerwaarde voor elke organisatie.

Mensen

Maak kennis met onze HR Officers

Ben jij de verpersoonlijking van expertise, gedrevenheid en ervaring? Dan maken we dolgraag kennis met jou. Overtuig onze HR Officers van je talent en je zal binnen de kortste keren aan boeiende projecten starten!

Amber Verhoeyen HR Officer +32 3 202 43 25

Stuur je CV

Ben jij op zoek naar interessante en uitdagende opdrachten in IT? UniPartners laat jou excelleren op projecten voor toonaangevende bedrijven, die perfect in jouw straatje passen. Twijfel niet langer en stuur ons je CV.

Slechts één bestand.
500 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.