Groeipad

Jouw groeipad in IT of Finance

Op zoek naar een uitdaging als consultant, met een gevarieerd parcours dat je langs nieuwe bedrijven, technologieën en mensen leidt?

Kennisontwikkeling Persoonlijk opleidingsbudget voor UP Academy
Bij UniPartners geloven we niet alleen in jouw talent, maar stimuleren we het ook. Je bepaalt bovendien zelf waar je meer over wil leren. Als vaste consultant bij UniPartners krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Dit budget kan je - in samenspraak - besteden aan bijvoorbeeld vakliteratuur, congressen of avondschool. En dat allemaal in een richting die jij interessant vindt!
Focus en passie Meebeslissen over de projectkeuze
Alleen als we jouw talent optimaal benutten kunnen we de beste resultaten boeken voor onze klanten. Daarom zorgen we er steeds voor dat de projecten waaraan je werkt aansluiten bij je interesses en ambities. Je beslist zelf mee over je carrièrepad en krijgt projecten die je helpen groeien in de richting die je zelf wil. Zo blijf jij steeds gemotiveerd!
Persoonlijke groei Groeien als persoon en als collega
Je persoonlijke opleidingsbudget zet je in om je persoonlijke interesses en talenten verder te ontwikkelen. Daarnaast beschik je echter ook nog over toegang tot de competence centers. Via deze centers leer je allerlei soft en hard skills, afgestemd op specifieke vakgebieden. Zo word je niet alleen beter in je job, maar ook een steeds betere teamplayer.
Master of UniPartners Presteren én blijven groeien op hoog niveau in IT of Finance
Natuurlijk ben jij gemotiveerd genoeg om voortdurend te willen groeien, maar om je een extra zetje te geven krijg je bij ons ook nog eens waardevolle certificaten die je CV extra overtuigend maken. De ervaringen die je opdoet als consultant bij UniPartners zijn bovendien heel gevarieerd. Zo versterk jij je expertise op alle fronten, van theorie tot praktijk. Met de nodige motivatie en inzet word jij ook binnen de kortste keren een Master of UniPartners!
Sarah Functioneel Analist
Een firma waar de mens centraal staat kom je niet vaak tegen, zeker niet in de Consultancy, maar bij UniPartners luisteren ze wel wat je te vertellen hebt.
Eric Accountant
Als Consultant kom je in aanraking met diverse ondernemingen die actief zijn in verschillende sectoren. Je komt er in contact met enthousiaste collega’s waarmee je ervaringen kunt delen.
Marc Financial Business Controller
Als Business Controller heb je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Naast de verantwoordelijkheid in de reguliere planning en control cyclus ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling.
Ann Financial Business Controller
Bij UniPartners staan de medewerkers ook centraal, dit is een absolute troef!
Jason Java Developer
UniPartners houdt goed rekening met de noden en wensen van hun Consultants en investeert constant in opleidingen.

Heb jij een sterk profiel in IT of Finance?

IT

Voel jij je als een vis in het water in de wereld van de IT? Word je gewillig binnengehengeld voor uitdagende projecten die steeds weer anders zijn? Dan maken we graag kennis met jou.

Bekijk alle IT-profielen

Finance

Ben jij een flexibele teamplayer die het leuk vindt om in wisselende teams te werken? Ben je op de hoogte van alle ins en outs van de financiële wereld? Dan ben je exact wie we zoeken.

Bekijk alle Finance-profielen