Over ons

Sterk in IT en Finance consultancy

UniPartners is gespecialiseerd in IT & Finance consultancy. Door onze brede visie op dienstverlening en onderaanneming zijn onze projecten zeer gevarieerd en kunnen we snel inspelen op de unieke noden van onze klanten. Bovendien dragen we de persoonlijke ontwikkeling van onze consultants steeds hoog in het vaandel.

Neem contact op

Over UniPartners

Daadkrachtig en doelgericht

Bij UniPartners tonen we al sinds 1999 aan dat consultancy ook anders kan. We investeren onophoudelijk in de opleiding en coaching van onze talenten, want alleen zo boeken we de beste resultaten. We bieden onze collega’s talloze groepsopleidingen, een individueel opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. UniPartners geeft je carrière dus echt een boost, in een richting die jij zelf bepaalt.

Doordat we uitsluitend in onderaanneming samenwerken met consultancy-organisaties, hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Als consultant bij UniPartners kies je bovendien zelf de projecten die een zinvolle volgende stap in je loopbaan zijn. Elk project past in je carrièrepad, maar strookt ook met je persoonlijke interesses. Hierdoor blijf je steeds gemotiveerd en vol energie, wat zich vertaalt in een daadkrachtige en doelgerichte aanpak. We bouwen duurzame relaties op door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak voorop te zetten.

UniPartners in beeld

Wij investeren in de opleiding en coaching van onze talenten

We geloven in jou en je natuurlijke talent, maar door onze trainingen ga je pas écht uitblinken op het terrein.

Individuele groei

Bij UniPartners benutten we jouw individuele talent optimaal. Je krijgt inspraak bij de keuze in projecten en geeft je carrière mee vorm. Zo ga je elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag en kun jij je altijd 100% inzetten.

Permanente ondersteuning

Dankzij onze competence centers leer je continu bij. Je volgt opleidingen in specifieke domeinen binnen IT en Finance en bent verzekerd van goede begeleiding. We investeren dus sterk in je vorming en toekomst. Waarom we dat doen? Omdat we jouw talent optimaal willen laten groeien en je passie voor het vak vurig brandend willen houden.

Focus op resultaat

Als consultant bij UniPartners kies je resoluut voor een doordachte en resultaatgerichte aanpak. Je expertise en de kwaliteit van je werk is een absolute meerwaarde voor elke organisatie. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk ons groeipad

Mensen

Teamwork zit in ons DNA

Bij UniPartners hechten we veel belang aan een goede samenwerking. Daarom brengen we veel tijd door als team. Niet alleen tijdens opleidingen, maar ook via toffe activiteiten en gezellige feestjes. We willen mensen verbinden en samenbrengen, want teamwork zit in ons DNA.

Walter Van den Eynde CEO
Monique Dewaele Commercial Director Finance
Jorn Schoofs Commercial Director IT
An Cuykens HR Director IT
Brigitte Vercauteren HR Director Finance
Joeri De Meersman Financial Director

UniPartners Group

Samen sterk

UniPartners Consultancy maakt deel uit van de UniPartners Group. Onze groep staat voor een daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak, met de klant en een menselijke aanpak als focuspunt.

Naar de website van de UniPartners Group
Nieuws Volg de ontwikkelingen in het veld op de voet

05 mei 2022

Werken bij UniPartners: Finance Consultant Evelien

Evelien werkt ondertussen drie jaar voor UniPartners als finance consultant. Haar vrienden en familie zouden haar omschrijven als een zotte doos.

Lees het artikel
Artikel Word Back-Up Day

31 maart 2022

World Back-Up Day: tips & tricks

Op 31 maart is het World Back-Up Day. Deze dag herinnert iedereen eraan om een back-up van zijn gegevens te maken voordat ze die per ongeluk of door kwaad opzet verliezen.

Lees het artikel
Artikel Consultron

30 maart 2022

UniPartners investeert in artificiële intelligentie en ontwikkelt een eigen matching-platform: Consultron

Met Consultron zullen aanvragen van klanten voor specifieke IT-profielen voortaan automatisch geanalyseerd en verwerkt worden.

Lees het artikel
Alle artikelen

Benieuwd wat UniPartners voor je kan betekenen?

Neem contact met ons op. We leggen je het graag uit.

Neem contact op