Ondernemingen

Zoek je sterk talent in IT of in Finance ?

Dankzij ons grote netwerk van vaste consultants en straffe freelancers vinden we voor elke klant de juiste match. Doordat we uitsluitend gebruik maken van een vast netwerk weten we exact waar de sterktes van onze partners liggen. Zo zijn we overal op voorbereid en zorgen we steeds voor een consultant met voldoende ervaring binnen jouw vakgebied.

Neem contact op
Joeri De Meersman UniPartners Page element

Screening

Wij zoeken de beste mensen uit

Doordat we een zorgvuldig selectieproces hanteren, werken we gegarandeerd samen met enkel de beste mensen. Ze zijn niet alleen getalenteerd, maar ook gedreven. Ze willen zichzelf continu verder ontwikkelen en hun tanden zetten in uitdagende projecten. Het voordeel van die combinatie van talent en gedrevenheid? Zowel je organisatie als je klant worden er beter van.

Om tot de beste resultaten te komen moet de match tussen consultant en opdracht echter ook optimaal zijn. Daarom zoeken we niet alleen de beste collega’s uit, maar zorgen we er ook voor dat ze werken aan projecten die aansluiten bij hun interesses en ambities. Ze beslissen mee over hun carrièrepad. Zo blijven ze steeds gemotiveerd en zetten zij zich elke dag opnieuw 100% in voor jouw onderneming.

Op zoek naar sterk talent in IT of Finance ?

We hechten veel belang aan een optimale match tussen jouw onderneming en je consultant. We selecteren de juiste mensen voor je project en zorgen voor een goede omkadering. Zo werken we samen richting het beste resultaat.

Neem contact op
Brigitte Vercauteren Commercial Director Finance +32 3 202 43 22
Jorn Schoofs Commercial Director IT +32 3 202 43 12
Brigitte Vercauteren en Jorn Schoofs