UNIPARTNERS

Werken bij UniPartners

UniPartners is specialist binnen IT & Finance Consultancy. Daarbij tonen we dat Consultancy anders kan. Onze consultants kiezen zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in hun loopbaan zijn, ze krijgen talloze opleidingsmogelijkheden, een persoonlijk opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuwen ze hun carrière verder in de richting die ze zelf willen.

Onze collega's zijn dagelijks in de weer om nieuw talent te zoeken. De focus ligt daarbij niet alleen op het rekruteren maar ook het begeleiden van IT en finance profielen. Er is ruimte voor zo veel meer: employer branding, interne communicatie, beheer van sociale media, coaching van consultants, strategische planning, ... Jouw interesses vullen dit verder aan!

Galina Marchenko UniPartners Page element

Profielen

Er zijn voor het ogenblik geen profielen beschikbaar voor deze afdeling.

Wij investeren in de opleiding en coaching van onze talenten

We geloven in jou en je natuurlijke talent, maar door onze trainingen ga je pas écht uitblinken op het terrein.

UniPartners Rocket Red SVG

Individuele groei

Bij UniPartners benutten we jouw individuele talent optimaal. Je krijgt inspraak bij de keuze in projecten en geeft je carrière mee vorm. Zo ga je elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag en kun jij je altijd 100% inzetten.

UniPartners Support Red SVG

Permanente ondersteuning

Dankzij onze competence centers leer je continu bij. Je volgt opleidingen in specifieke domeinen binnen IT en bent verzekerd van goede begeleiding. We investeren dus sterk in je vorming en toekomst. Waarom we dat doen? Omdat we jouw talent optimaal willen laten groeien en je passie voor het vak vurig brandend willen houden.

UniPartners Target Red SVG

Focus op resultaat

Als consultant bij UniPartners kies je resoluut voor een doordachte en resultaatgerichte aanpak. Je expertise en de kwaliteit van je werk is een absolute meerwaarde voor elke organisatie. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk ons groeipad

Klaar voor een nieuwe stap in IT of Finance ?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijk ontwikkelingsplan. Neem contact op
happy at work at UniPartners