Werkgeluk en welzijn bij UniPartners

Werkgeluk en Welzijn bij UniPartners

vr, 05/10/2024 - 11:55

In een wereld waarin flexibiliteit en mobiliteit essentieel zijn geworden, staan bedrijven voor de uitdaging om een verbondenheid te behouden met hun consultants die op projectbasis werken. Tryangle, een voorloper in het bevorderen van werkgeluk en welzijn, heeft hierover een boeiende podcast opgenomen met Bart en An. Samen verkennen ze de nuances van het behouden van verbindingen in een omgeving waar afstand een bepalende factor is.

Het Belang van Verbondenheid

In de podcast delen Bart, An en Kim van Tryangle hun inzichten over het belang van verbondenheid voor zowel individuen als organisaties. Ze erkennen dat wanneer consultants op projectbasis werken, de afstand tot het bedrijf kan leiden tot een gevoel van isolatie en verminderd welzijn. Dit heeft niet alleen invloed op de productiviteit, maar ook op de algehele tevredenheid van de consultants.

 

Creatieve Oplossingen voor Afstand

Een van de kernthema's van het gesprek is hoe wij bij UniPartners creatieve oplossingen hebben gevonden om de afstand tussen het bedrijf en de consultants te verkleinen. Dit omvat innovatieve communicatiekanalen, regelmatige check-ins en het organiseren van virtuele evenementen en workshops. Door deze initiatieven te implementeren, streven we naar een een ondersteunende omgeving voor al onze teamleden, waar ze zich ook bevinden.

 

Werkgeluk en Welzijn in de Schijnwerpers

De podcast werpt ook een licht op het belang van werkgeluk en welzijn in de moderne arbeidswereld. Bart, An en Kim van Tryangle benadrukken dat het bevorderen van een gezonde werk-leven balans en het bieden van ondersteuning op maat essentieel zijn voor het behoud van talent en het stimuleren van betrokkenheid. Door werkgeluk centraal te stellen, kan een bedrijf niet alleen zijn consultants beter ondersteunen, maar ook de algehele bedrijfsprestaties verbeteren.

Luister Nu Naar de Podcast

Benieuwd naar de volledige podcast? Deze kan je nu beluisteren via de link

Graag willen we Tryangle nog bedanken voor de fijne samenwerking en het leerrijke gesprek!
 

Nieuws Volg de ontwikkelingen in het veld op de voet
Werkgeluk en welzijn bij UniPartners

Werkgeluk en Welzijn bij UniPartners

In een wereld waarin flexibiliteit en mobilitei

Lees dit artikel
Blog Complimenten

Complimenten Geven en Ontvangen: Tips voor een positieve werkomgeving! 

Complimenten geven en ontvangen kunnen krachtig

Lees dit artikel
Van Voornemens naar Gewoontes

Van Voornemens naar Gewoontes

In het begin van het jaar, wanneer de klok midd

Lees dit artikel
Alle artikelen