Business Controller

Finance profielen

Business Controller

Op zoek naar een uitdaging als Finance Consultant met een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, technologieën en mensen leidt? Waarbij bovendien jouw eigen ambities centraal staan?

UniPartners consultant Jason UniPartners Page element

UNIPARTNERS

Werken aan jouw carrière

UniPartners toont dat consultancy anders kan: je kiest zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in jouw loopbaan zijn, je krijgt talloze groepsopleidingen, een individueel opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuw je jouw carrière verder in de richting die je zelf wil!

We realiseren dit door uitsluitend in onderaanneming samen te werken met consultancy organisaties. Hierdoor hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Op deze manier groeien we sinds 1999, waarbij we duurzame relaties opbouwen door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak naar voren te schuiven.

2022-11-28 Kardinaal Cardijnstraat 7 Terhagen Antwerpen 2840 België UniPartners https://consultancy.unipartners.be https://consultancy.unipartners.be/themes/custom/unipartners/img/UP-element.png

Finance profiel

Business Controller

Jouw functie?

 • Je verzamelt, analyseert, modelleert en interpreteert de operationele commerciële en financiële gegevens. 
 • Je signaleert en rapporteert proactief over afwijkingen ten opzichte van financiële doestellingen en adviseert over de juiste bijsturingsmaatregelen. 
 • Je analyseert maandelijks de resultaten in de diepte en stelt de belangrijkste conclusies en aanbevelingen inzichtelijk voor. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van budgetten, forecasts en variantieanalyses. 
 • Je denkt mee met de business en geeft onderbouwde adviezen ter verbetering van efficiëntie en risico's
Bij UniPartners heerst er in de eerste plaats een menselijke sfeer. De mogelijkheid tot het uitvoeren van verschillende projecten geeft daarbij ook een gevarieerde werkervaring met bijhorend nieuwe omgevingen, technologieën en kennis.
UniPartners consultant Diego

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een hoger diploma in een economische richting of gelijkwaardige ervaring.
 • Je hebt een goede kennis van Excel, SAP of een gelijkaardig systeem.

 • Je spreekt Nederlands en je kan je verstaanbaar maken in het Frans en het Engels. 

 • Je bent flexibel aangaande arbeidsuren en mobiliteit. 

 • je bent gedreven, klantgericht, assertief en levert kwalitatief werk. 

 • Je bent analytisch, resultaatgericht en een probleemoplossend denker met helicopterview. 

 • Je bent een teamplayer die beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. 

 • Je bent integer en punctueel met zin voor verantwoordelijkheid en organisatie. 

 • Je krijgt energie van afwisseling. 

Ook werken bij UniPartners?

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur inclusief wagen, heel wat voordelen, permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om bij verschillende klanten aan de slag te gaan.

Menselijkheid

Kiezen voor UniPartners is kiezen voor een stabiele en toekomstgerichte groep die menselijkheid centraal zet. Je staat regelmatig in contact met jouw contactpersoon bij UniPartners. Hij of zij zal je begeleiden en helpen bij al je vragen, opmerkingen of suggesties.

Mobiliteit

Een bedrijfswagen met tankkaart of een kilometervergoeding

Groepsverzekering

Je aansluiting bij een groepsverzekering met aanvullend pensioen, invaliditeitsuitkering en overlijdensverzekering wordt volledig door UniPartners betaald zonder eigen bijdrage.

Dagvergoeding

Als consultant krijg je een dagvergoeding per gepresteerde werkdag.

Opleidingsbudget

Je krijgt toegang tot verschillende Competence Centers en je hebt een persoonlijk opleidingsbudget. Dit budget kun je in samenspraak met je coach spenderen aan extra opleidingen, congressen, avondschool of de aankoop van vakliteratuur.

Cafetariaplan

Een uitgebreid cafetariaplan waarin je onder andere kan kiezen tussen tandzorg, ambulante zorgen en hospitalisatie familieleden, Individueel pensioensparen of een wachtverzekering, maar ook hardware of een fiets.

Benefits@Work

Als UniPartner geniet je hierdoor van voordelige aanbiedingen bij gerenommeerde merken en pretparken.

Ecocheques

Je ontvangt jaarlijks ecocheques ter waarde van 250€ netto. Daarmee kan je in heel wat winkels terecht.

Koopkrachtpremie

Elk jaar krijg je als UniPartner een premie waarvan het netto-bedrag in je groepsverzekering wordt gestort.

Inspraak bij projectkeuze

Consultancy houdt in dat je aan gevarieerde projecten werkt binnen verschillende bedrijven en sectoren. Je klanten hebben jouw expertise nodig om het project tot een goed einde te brengen, Je krijgt hiervoor de nodige ondersteuning en begeleiding. We zorgen er steeds voor dat de projecten waaraan je werkt aansluiten bij je interesses en ambities. Je beslist zelf mee over je carrièrepad en krijgt projecten die je helpen groeien in de richting die jij zelf wil.

Teamevenementen

Waar en wanneer we kunnen staan we altijd klaar voor verschillende teamevenementen.

Aanbrengpremie

Bij UniPartners kunnen we steeds extra talent gebruiken. Ken je iemand met het IT of Finance profiel dat wij zoeken? Als die kennis van jou een match blijkt te zijn, krijg je als ‘aanbrenger’ een mooie premie. Voor het aanbrengen van een junior profiel krijg je €2000 bruto en voor een senior profiel (minstens 3 jaar ervaring) krijg je €4000. Een eerste schijf wordt betaald 1 maand na indiensttreding van de nieuwe medewerker. De volgende schijf na 6 maanden.

Slechts één bestand.
0 bytes limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.
Je kan ons ook bereiken via
info@unipartners.be
Amber Verhoeyen HR Officer +32 3 202 43 25
Lien Verheyden HR Officer +32 3 202 43 13
Yoni Daniels HR Officer +32 3 202 43 36