IT profielen

Data Engineer

Op zoek naar een uitdaging als IT Consultant met een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, technologieën en mensen leidt? Waarbij bovendien jouw eigen ambities centraal staan?

UniPartners

Werken aan jouw carrière

UniPartners toont dat consultancy anders kan: je kiest zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in jouw loopbaan zijn, je krijgt talloze groepsopleidingen, een individueel opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuw je jouw carrière verder in de richting die je zelf wil!

We realiseren dit door uitsluitend in onderaanneming samen te werken met consultancy organisaties. Hierdoor hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Op deze manier groeien we sinds 1999, waarbij we duurzame relaties opbouwen door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak naar voren te schuiven.

IT profiel

Data Engineer

Jouw functie?

Op zoek naar een job als Data Engineer? Dan is deze vacature helemaal jouw ding!

 

Als data engineer heb je een kloppend hart voor kwalitatieve Data Science en Big Data oplossingen en streef je hierbij ook naar een kwalitatieve en cleane code.
Met jouw ervaring, kritische ingesteldheid en analytisch vermogen versterk je jouw team van data scientists, developers, architecten, analisten en projectmanagers.
Zo help je de klanten hun data te gebruiken om inzichten te creëren die hen helpen om weloverwogen beslissingen te nemen, bedrijfsresultaten te verbeteren en hun prestaties te versnellen.

Jouw takenpakket is uitgebreid en gaat van business ondersteuning en data science, tot realisaties van machine learning en big data toepassingen.

 

  • Je hebt actieve ervaring met data engineering in een innovatieve omgeving.
  • Je kunt vlot dataverwerkingen realiseren en hebt ervaring met algoritmes en technieken van data science en machine learning.
  • Je bent vertrouwd met de agile werkwijze en hebt ervaring met devops technieken.
Ik heb ook de kans gekregen om persoonlijk te groeien, in een bedrijf dat me aanmoedigt mijn ideeën te uiten en me de ruimte geeft ze uit te voeren

Wat verwachten we van jou?

  • Vloeiende kennis Nederlands en Engels.
  • Kennis Frans is een stevige troef.
  • Vlotte communicatie en klantgerichtheid.
  • Analytisch en probleemoplossend denken.

Grondige kennis van of ervaring in minstens één van de volgende domeinen:

Agile / Scrum BI Big Data Confluence Java Jira Kafka Microsoft Azure MySQL Python Scrum / Agile Spark SQL

Ook werken bij UniPartners?

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur inclusief wagen, heel wat voordelen, permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om bij verschillende klanten aan de slag te gaan.

Slechts één bestand.
500 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.

Chatbox

Stel je vraag

Stel al je vragen via de chatbox aan Demi, of Robyne, elke werkdag tussen 08:30 en 17:30.

Start chatbox
Je kan ons ook bereiken via
info@unipartners.be +32 3 202 43 14 Demi +32 3 202 43 25 Robyne