Heb jij een sterk profiel in IT of Finance?

Bij UniPartners stimuleren we je persoonlijke groei en stippel jij mee je eigen carrièrepad uit. Werk jij graag aan uiteenlopende projecten en sta je te popelen om in actie te schieten? Heb je kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn we naar jou op zoek.

Neem contact op

IT

Voel jij je als een vis in het water in de wereld van de IT? Word je gewillig binnengehengeld voor uitdagende projecten die steeds weer anders zijn? Dan maken we graag kennis met jou.

Bekijk alle IT-profielen

Finance

Ben jij een flexibele teamplayer die het leuk vindt om in wisselende teams te werken? Ben je op de hoogte van alle ins en outs van de financiële wereld? Dan ben je exact wie we zoeken.

Bekijk alle Finance-profielen

Wij investeren in de opleiding en coaching van onze talenten

We geloven in jou en je natuurlijke talent, maar door onze trainingen ga je pas écht uitblinken op het terrein.

Individuele groei

Bij UniPartners benutten we jouw individuele talent optimaal. Je krijgt inspraak bij de keuze in projecten en geeft je carrière mee vorm. Zo ga je elke dag vol enthousiasme en energie aan de slag en kun jij je altijd 100% inzetten.

Permanente ondersteuning

Dankzij onze competence centers leer je continu bij. Je volgt opleidingen in specifieke domeinen binnen IT en Finance en bent verzekerd van goede begeleiding. We investeren dus sterk in je vorming en toekomst. Waarom we dat doen? Omdat we jouw talent optimaal willen laten groeien en je passie voor het vak vurig brandend willen houden.

Focus op resultaat

Als consultant bij UniPartners kies je resoluut voor een doordachte en resultaatgerichte aanpak. Je expertise en de kwaliteit van je werk is een absolute meerwaarde voor elke organisatie. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk ons groeipad
Sarah Functioneel Analist
Een firma waar de mens centraal staat kom je niet vaak tegen, zeker niet in de Consultancy, maar bij UniPartners luisteren ze wel wat je te vertellen hebt.
Elise Javascript Developer
Zoals de naam al doet vermoeden, werkt UniPartners samen met vele partners om toffe projecten binnen te halen.
Marc Financial Business Controller
Als Business Controller heb je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Naast de verantwoordelijkheid in de reguliere planning en control cyclus ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling.
Diego .NET Developer
Reeds bij het eerste gesprek kwam de familiale sfeer naar boven, voor mij een belangrijk punt bij het kiezen van een nieuwe werkgever.
Patrick IT Support Engineer
UniPartners is in mijn ogen een zeer matuur bedrijf, met een zeer sterke staf waar je steeds op kunt rekenen en waar geen enkele vraag er één te veel is.

Ondernemingen

Zoek je sterk talent in IT of Finance?

We hechten veel belang aan een optimale match tussen jouw klant en je consultant. We selecteren de juiste mensen voor je project en zorgen voor een goede omkadering. Zo werken we samen richting het beste resultaat.

Lees meer
Over ons UniPartners Bij UniPartners benaderen we consultancy op een andere manier. We focussen op het menselijke aspect, stimuleren de persoonlijke groei van onze collega’s en zorgen ervoor dat ze zich steeds 100% inzetten voor elk project. Zonder de unieke noden van onze klanten daarbij uit het oog te verliezen. Lees meer
6 competence centers
2542 gevolgde opleidingsuren per jaar
140 consultants
23 jaar ervaring
Nieuws Volg de ontwikkelingen in het veld op de voet

05 mei 2022

Werken bij UniPartners: Finance Consultant Evelien

Evelien werkt ondertussen drie jaar voor UniPartners als finance consultant. Haar vrienden en familie zouden haar omschrijven als een zotte doos.

Lees het artikel
Artikel Word Back-Up Day

31 maart 2022

World Back-Up Day: tips & tricks

Op 31 maart is het World Back-Up Day. Deze dag herinnert iedereen eraan om een back-up van zijn gegevens te maken voordat ze die per ongeluk of door kwaad opzet verliezen.

Lees het artikel
Artikel Consultron

30 maart 2022

UniPartners investeert in artificiële intelligentie en ontwikkelt een eigen matching-platform: Consultron

Met Consultron zullen aanvragen van klanten voor specifieke IT-profielen voortaan automatisch geanalyseerd en verwerkt worden.

Lees het artikel
Alle artikelen

Klaar voor een nieuwe stap in IT of Finance?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijk ontwikkelingsplan. Neem contact op