Finance profielen

Financial Business Controller

Op zoek naar een uitdaging als Finance Consultant met een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, technologieën en mensen leidt? Waarbij bovendien jouw eigen ambities centraal staan?

UniPartners

Werken aan jouw carrière

UniPartners toont dat consultancy anders kan: je kiest zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in jouw loopbaan zijn, je krijgt talloze groepsopleidingen, een individueel opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuw je jouw carrière verder in de richting die je zelf wil!

We realiseren dit door uitsluitend in onderaanneming samen te werken met consultancy organisaties. Hierdoor hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Op deze manier groeien we sinds 1999, waarbij we duurzame relaties opbouwen door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak naar voren te schuiven.

Finance profiel

Financial Business Controller

Jouw functie?

Op zoek naar een job als Financial Business Controller? Dan is deze vacature helemaal jouw ding!

Als Financial Business Controller werk je tijdelijk operationeel mee bij de klant, in projecten met een gemiddelde duur van 3 tot 10 maanden. Jouw opdracht varieert van werken in teamverband in grote omgevingen tot heel zelfstandig werken in kleinere KMO’s. Je staat in voor de financiële controle, waarbij volgende zaken aan bod kunnen komen:

 • Controleren van de financiële toestand van de organisatie en vastgestelde onregelmatigheden rapporten.
 • Opvolgen van geïdentificeerde financiële risico’s van de organisatie.
 • Het jaarlijkse auditplan van de organisatie uitwerken en uitvoeren OF de auditopdrachten bepalen, de elementen voorbereiden en de audit zelf coördineren.
 • Budgetten voorbereiden en de resultaten per eenheid, product of markt opvolgen en overzichtstabellen opstellen voor de analyse van de resultaten.

Hierbij draag je steeds proactief bij aan de efficiënte verwerking en de optimalisering van de processen. Tijdens de projecten bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit in combinatie met jouw persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega's.

Als Business Controller heb je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Naast de verantwoordelijkheid in de reguliere planning en control cyclus ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een vloeiende kennis Nederlands, Frans en/of Engels.
 • Je hebt een Bachelor / Master, of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minstens een eerste solide ervaring in financiële analyse of controlling.
 • Je bent vertrouwd met budgetten & forecasts en maandelijkse afsluiting & rapportering.
 • Je bent graag betrokken bij operations.
 • Je bent communicatief, klantgericht en werkt integer.
 • Je stelt je flexibel op aangaande werkuren en verplaatsingen.

Ook werken bij UniPartners?

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur inclusief wagen, heel wat voordelen, permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om bij verschillende klanten aan de slag te gaan.

Slechts één bestand.
500 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.

Chatbox

Stel je vraag

Stel al je vragen via de chatbox aan Demi, of Robyne, elke werkdag tussen 08:30 en 17:30.

Start chatbox
Je kan ons ook bereiken via
info@unipartners.be +32 3 202 43 14 Demi +32 3 202 43 25 Robyne