Finance profielen

Financial Business Controller

Op zoek naar een uitdaging als Finance Consultant met een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, technologieën en mensen leidt? Waarbij bovendien jouw eigen ambities centraal staan?

UniPartners

Werken aan jouw carrière

UniPartners toont dat consultancy anders kan: je kiest zelf de projecten die de volgende zinvolle stap in jouw loopbaan zijn, je krijgt talloze groepsopleidingen, een individueel opleidingsbudget en een heel persoonlijke opvolging. Zo stuw je jouw carrière verder in de richting die je zelf wil!

We realiseren dit door uitsluitend in onderaanneming samen te werken met consultancy organisaties. Hierdoor hebben we steeds een enorme variatie aan projecten in de aanbieding. Op deze manier groeien we sinds 1999, waarbij we duurzame relaties opbouwen door steevast kwaliteit, passie en een menselijke aanpak naar voren te schuiven.

2021-09-28 Kardinaal Cardijnstraat 7 Terhagen Antwerpen 2840 België UniPartners https://consultancy.unipartners.be https://consultancy.unipartners.be/themes/custom/unipartners/img/UP-element.png

Finance profiel

Financial Business Controller

Jouw functie?

Op zoek naar een job als Financial Business Controller? Dan is deze vacature helemaal jouw ding!

Als Financial Business Controller werk je tijdelijk operationeel mee bij de klant, in projecten met een gemiddelde duur van 3 tot 10 maanden. Jouw opdracht varieert van werken in teamverband in grote omgevingen tot heel zelfstandig werken in kleinere KMO’s. Je staat in voor de financiële controle, waarbij volgende zaken aan bod kunnen komen:

 • Controleren van de financiële toestand van de organisatie en vastgestelde onregelmatigheden rapporten.
 • Opvolgen van geïdentificeerde financiële risico’s van de organisatie.
 • Het jaarlijkse auditplan van de organisatie uitwerken en uitvoeren OF de auditopdrachten bepalen, de elementen voorbereiden en de audit zelf coördineren.
 • Budgetten voorbereiden en de resultaten per eenheid, product of markt opvolgen en overzichtstabellen opstellen voor de analyse van de resultaten.

Hierbij draag je steeds proactief bij aan de efficiënte verwerking en de optimalisering van de processen. Tijdens de projecten bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit in combinatie met jouw persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega's.

Als Business Controller heb je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Naast de verantwoordelijkheid in de reguliere planning en control cyclus ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een vloeiende kennis Nederlands, Frans en/of Engels.
 • Je hebt een Bachelor / Master, of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minstens een eerste solide ervaring in financiële analyse of controlling.
 • Je bent vertrouwd met budgetten & forecasts en maandelijkse afsluiting & rapportering.
 • Je bent graag betrokken bij operations.
 • Je bent communicatief, klantgericht en werkt integer.
 • Je stelt je flexibel op aangaande werkuren en verplaatsingen.

Ook werken bij UniPartners?

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur inclusief wagen, heel wat voordelen, permanent opleidingsaanbod en de uitdaging om bij verschillende klanten aan de slag te gaan.

Menselijkheid

Kiezen voor UniPartners is kiezen voor een stabiele en toekomstgerichte groep die menselijkheid centraal zet. Je staat regelmatig in contact met jouw contactpersoon bij UniPartners. Hij of zij zal je begeleiden en helpen bij al je vragen, opmerkingen of suggesties.

Vast contract van onbepaalde duur

Je tekent een vast contract van onbepaalde duur. Dat geeft je werkzekerheid en mooie voorwaarden. Liever freelance? Ook dan kan je bij UniPartners IT aan de slag. We zien onze samenwerking op lange termijn zodat je kan groeien in je profiel.

Mobiliteit

Een bedrijfswagen met tankkaart of een kilometervergoeding

Groepsverzekering

Je aansluiting bij een groepsverzekering met aanvullend pensioen, invaliditeitsuitkering en overlijdensverzekering wordt volledig door UniPartners betaald zonder eigen bijdrage.

Dagvergoeding

Als consultant krijg je een dagvergoeding per gepresteerde werkdag.

Opleidingsbudget

Je krijgt toegang tot verschillende Competence Centers en je hebt een persoonlijk opleidingsbudget. Dit budget kun je in samenspraak met je coach spenderen aan extra opleidingen, congressen, avondschool of de aankoop van vakliteratuur.

Cafetariaplan

Een uitgebreid cafetariaplan waarin je onder andere kan kiezen tussen tandzorg, ambulante zorgen en hospitalisatie familieleden, Individueel pensioensparen of een wachtverzekering, maar ook hardware of een fiets.

Benefits@Work

Als UniPartner geniet je hierdoor van voordelige aanbiedingen bij gerenommeerde merken en pretparken.

Ecocheques

Je ontvangt jaarlijks ecocheques ter waarde van 250€ netto. Daarmee kan je in heel wat winkels terecht.

Koopkrachtpremie

Inspraak bij projectkeuze

Consultancy houdt in dat je aan gevarieerde projecten werkt binnen verschillende bedrijven en sectoren. Je klanten hebben jouw expertise nodig om het project tot een goed einde te brengen, Je krijgt hiervoor de nodige ondersteuning en begeleiding. We zorgen er steeds voor dat de projecten waaraan je werkt aansluiten bij je interesses en ambities. Je beslist zelf mee over je carrièrepad en krijgt projecten die je helpen groeien in de richting die jij zelf wil.

Teamevenementen

Waar en wanneer we kunnen staan we altijd klaar voor verschillende teamevenementen.

Aanbrengpremie

Bij UniPartners kunnen we steeds extra talent gebruiken. Ken je iemand met het IT of Finance profiel dat wij zoeken? Als die kennis van jou een match blijkt te zijn, krijg je als ‘aanbrenger’ een mooie premie van €2000 bruto. Een eerste schijf wordt betaald 1 maand na indiensttreding van de nieuwe medewerker De volgende schijf na 6 maanden.

Slechts één bestand.
500 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf doc docx xls xlsx zip rar.
Je kan ons ook bereiken via
info@unipartners.be +32 3 202 43 25 Amber