Nieuws

Volg het laatste nieuws op de voet

Alleen als je op de hoogte bent van recente trends en de nieuwste tools ben je in staat om je klant optimaal vooruit te helpen. Daarom verzamelen we hier de laatste nieuwtjes voor je, zodat je in een oogopslag weer helemaal mee bent.

Een deel van het UniPartners team UniPartners Page element

Nieuws

Categorie
Blog Complimenten

ma, 04/08/2024 - 11:37

Complimenten Geven en Ontvangen: Tips voor een positieve werkomgeving! 

Complimenten geven en ontvangen kunnen krachtige instrumenten zijn voor positiviteit en verbinding. Het versterkt niet alleen individuele motivatie en zelfvertrouwen, maar bevordert ook een cultuur van samenwerking en groei binnen een professionele werkomgeving. 
Lees het artikel
Van Voornemens naar Gewoontes

vr, 03/15/2024 - 13:51

Van Voornemens naar Gewoontes

In het begin van het jaar, wanneer de klok middernacht slaat en de champagnekurken knallen, maken velen van ons vol goede moed nieuwjaarsvoornemens. Hoe zorgen we er echter voor dat deze voornemens niet slechts een kortstondige opflakkering zijn, maar daadwerkelijk een integraal onderdeel van ons leven worden? 
Lees het artikel
Energiegevers en energienemers op de werkvloer

vr, 02/02/2024 - 11:04

Energiegevers en energienemers op de werkvloer: Tips & Tricks

​​​​​​​Op de werkvloer ervaren we dagdagelijks zaken die ons motiveren, inspireren en aandrijven (energiegevers), en zaken die juist energie wegnemen, stress kunnen veroorzaken en ons kunnen demotiveren (energienemers).
Lees het artikel
UniPartners als onderaanneming

di, 01/23/2024 - 14:47

Werken als onderaannemer ontrafeld: de betekenis en verschillende voordelen

UniPartners is ondertussen reeds 24 jaar een gevestigde waarde op de markt als onderaannemer. Maar wat betekent dit nu concreet? Welke partijen zijn hierbij betrokken, welke rol vullen zij in en wat zijn de voordelen van dit business model? In deze blog scheppen we graag wat meer duidelijkheid.
Lees het artikel
Werk loslaten tijdens je vakantie

do, 10/26/2023 - 12:06

Werk loslaten tijdens je vakantie: Tips & Tricks

Werk loslaten en volledig ontkoppelen tijdens je vakantie: voor sommigen verloopt dit vlekkeloos,

Lees het artikel
Zo houdt UniPartners haar consultants betrokken

wo, 09/27/2023 - 08:48

Zo houdt UniPartners haar consultants betrokken

Voor een consultancybedrijf als UniPartners is medewerkers betrokken houden wellicht een nog grotere uitdaging dan voor andere bedrijven. Want als je voortdurend voor andere klanten gaat werken, met andere collega’s, voel je je al snel nergens meer thuis. UniPartners stimuleert dat thuisgevoel met concrete welzijnsacties, maar ook met opleidingen rond kennis én soft skills.
Lees het artikel